Sendvič s kivijem i zrnatim sirom

Sendvič s kivijem i zrnatim sirom

Kivi je prava riznica vitamina C.Energetska vrijednost mu je niska te se smatra idealnom dijetnom namirnicom. Nemojte da vas tvrdi kivi u trgovini odvrati od kupnje, on će dozriijeti u zdjeli s voćem. Sazrijet će i omekšati za nekoliko dana na sobnoj temperaturi. Tvrdi kivi ukusan je i osvježavajuć, stoga je savršena namirnica za zdravi doručak ako su vam dosadili smoothieji i voćne salate.

Sastojci:

  • 8 šnita integralnog kruha sa sjemenkama
  • 1 šalica zrnatog sira
  • 4 kivija

Narežite integralni kruh na šnite i premažite ih zrnatim sirom. Slobodno dodajte nešto začinskog bilja. Ogulite kivije, narežite ih na tanke ploške i postavite ih na zrnati sir.

Povezani recepti:

Aspirin protect 100 mg tablete se koriste za sprječavanje srčanog i moždanog udara u bolesnika koji su već preboljeli srčani odnosno moždani udar te za sprječavanje stvaranja krvnih ugrušaka nakon određenih vrsta operacija na krvnim žilama, kako bi se krvne žile proširile ili postale prohodne.

 

Djelatna tvar lijeka Aspirin protect 100 mg želučanootporne tablete je acetilsalicilatna kiselina. Lijek se izdaje bez recepta, u ljekarni. 
Nositelj odobrenja za stavljanje u promet u Hrvatskoj je
Bayer d.o.o., Radnička cesta 80, 10000 Zagreb

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.